MOTI EUROPE     GAZETA SHQIP     SPORT     MOTI BOTA     BIG BROTHER     MOTI ITALI     GOSSIP ITALIA     BARCALETA     MOTI SHQIPERI     MOTI EUROPE     GAZETA SHQIP     SPORT     MOTI BOTA     BIG BROTHER     MOTI ITALI     GOSSIP ITALIA     BARCALETA     MOTI SHQIPERI

domenica 30 maggio 2004

KS Kastrioti


Stadiumi

KS Kastrioti i luan ndeshjet ne stadiumin "Kastrioti" te qytetit te Krujes qe ka nje kapacitet prej 8000 vendesh.

Udhëheqja

Trajneri i skuadrës është Vasil Bici ndërsa presidenti është Shkelzen Zhilli.

Sukseset

Kastrioti nuk ka fituar Superligën ose Kupën e SHqipërisë por ka fituar nga një herë Kategorinë e Parë dhe Kategorinë e Dytë.

0 commenti: